ITU Summer University

ITU Summer University

ITU Summer University består af en pulje af sommerkurser, som undervises på ITU hen over sommeren. Sommerkurserne undervises både af ITU's egne undervisere og gæsteundervisere. Som gæstestuderende og udvekslingsstuderende har du mulighed for at tage nogle af disse sommerkurser sammen med studerende fra ITU.

Hvem kan blive studerende på Summer University?

Du kan søge ind på Summer University på IT-Universitetet, hvis du i forvejen er indskrevet på en professions-bacheloruddannelse, en bacheloruddannelse eller på en kandidatuddannelse på et dansk universitet. Din faglige baggrund kan spænde over alt fra psykologi over humaniora til statskundskab og datalogi.

Læs mere om, hvordan du søger ind som gæstestuderende på bacheloruddannelser her og på kandidatuddannelser her.

Der er et begrænset antal pladser, og de fordeles efter først-til-mølle princippet, når der foreligger en gyldig ansøgning. En gyldig ansøgning består af dokumentation for adgangskravene samt en forhåndsgodkendelse. Bemærk, du kan kun blive optaget på ét kursus.

Ansøgningsperiode

Du kan søge fra 15. november, og der er ansøgningsfrist 14. maj.

Sommerkurserne undervises i ugerne 28-31 med efterfølgende eksamen i uge 32 (reeksamen i uge 34). Ønsker du optagelse på et kursus efter ansøgningsfristen, skal du kontakte SAP@itu.dk.

Søg ind på Summer University

 

Se Summer University kurser her.

Vælg semester: Summer

IT-Universitetets enkeltfag kan også tages som Summer University kurser (d.s.s. sommerkurser). Enkeltfagskurserne er for alle, og du behøver ikke allerede være indskrevet på ITU for at læse på et enkeltfag.

ITU's enkeltfag som sommerkurser løber over to-fire uger, men har samme antal undervisningstimer som øvrige enkeltfagskurser på 7,5 ECTS.

På den måde er ITU’s Summer University et mere intensivt kursusforløb, hvor du i løbet af få uger får samme udbytte som med et kursus der løber over et helt semester.

I kursuskataloget kan du fremsøge og læse mere om de kommende enkeltfag - herunder enkeltfag udbudt som Summer University kurser.

Læse mere om enkeltfag her