Innovation og Iværksætteri

IT-Universitetet er Danmarks førende iværksætteruniversitet. Innovation og iværksætteri vægtes højt, og studerende opfordres til at starte egen virksomhed.

På IT-Universitetet opfordrer vi de studerende til at kaste sig ud i at starte egen virksomhed. Studenterorganisationen ITU Innovators, ITU Startup Programme og vores eget investeringsfirma, ITU Business Development, spiller vigtige roller i den proces, der samtidig skal bevare ITU's position som Danmarks førende iværksætteruniversitet.


ITU Startup

IT-Universitetets startup-program er et tilbud til studerende, der har en forretningsidé eller allerede har stiftet en virksomhed. Programmet yder rådgivning, støtte og evt. tidlig investering med henblik på at modne projekter fra idé til flyvefærdig virksomhed og derfra videre ud i startup-økosystemet. ITU Startup administreres af ITU Business Development.

Læs mere: itustartup.dk

Kontakt: info@itu-bd.dk
ITU Business Development

ITU Business Development A/S er etableret efter Tech Trans Loven og ejet af IT-Universitetet. Selskabet investerer i universitetets startups og spinouts og yder rådgivning til universitetet omkring teknologioverførsel samt studerende og forskere, som har ideer til nye virksomheder.

Læs mere itu-bd.dk.
Kontakt: info@itu-bd.dk

 

Ansæt en erhvervsph.d.

Vi kan desværre ikke vise dig denne video uden brug af cookies. Du kan acceptere cookies i venstre hjørne af siden.