Innovation og Iværksætteri

IT-Universitetet er Danmarks førende iværksætteruniversitet. Innovation og iværksætteri vægtes højt, og studerende opfordres til at starte egen virksomhed.

På IT-Universitetet opfordrer vi de studerende til at kaste sig ud i at starte egen virksomhed. Studenterorganisationen ITU Innovators, ITU Startup Programme og vores eget investeringsfirma, ITU Business Development, spiller vigtige roller i den proces, der samtidig skal bevare ITU's position som Danmarks førende iværksætteruniversitet.


ITU Startup Programme

IT-Universitetets startup-program er et tilbud til studerende, der har en forretningsidé eller allerede har stiftet en virksomhed. Programmet yder rådgivning, støtte og evt. tidlig investering med henblik på at modne projekter fra idé til flyvefærdig virksomhed og derfra videre ud i startup-økosystemet. ITU Startup Programme administreres af ITU Business Development.

Læs mere: startupprogramme.dk

Kontakt: info@itu-bd.dk


ITU Innovators

ITU Innovators er en frivillig, studenterdrevet organisation, som fremmer og støtter iværksætteri blandt studerende på IT-Universitetet. Missionen er at opmuntre studerende til at starte nye virksomheder, samarbejder og iværksætterprojekter under og efter studierne. ITU Innovators giver studerende værktøjer til at komme i gang, netværk og mulighed for at deltage i fælles projekter.

Læs mere: www.itu-innovators.dk.
Kontakt: contact@itu-innovators.dk.

ITU Business Development

ITU Business Development A/S er etableret efter Tech Trans Loven og ejet af IT-Universitetet. Selskabet investerer i universitetets startups og spinouts og yder rådgivning til universitetet omkring teknologioverførsel samt studerende og forskere, som har ideer til nye virksomheder.

Læs mere itu-bd.dk.
Kontakt: info@itu-bd.dk

 

Ansæt en erhvervsph.d.