Besøg IT-Universitetet

Der er mange muligheder for at besøge IT-Universitetet og få et indtryk af stedet og atmosfæren. Hvert år afholder universitetet en række arrangementeter såsom faglige seminarer, Åbent Hus, OpenITU, Kulturnatten og meget mere. Du kan se alle kommende arrangementer i kalenderen.


Åbent Hus for Master i it-ledelse

På Åbent Hus kan du møde studerende, linjeleder og studievejledere fra masteruddannelsen og enkeltfagsområdet. Du kan høre oplæg om det faglige indhold og stille spørgsmål om optag, merit, ansøgningsproces og andre studietekniske elementer.

Åbent Hus for Master i it-ledelse afholdes næste gang torsdag den 12. januar 2023. Læs mere her.

Tilmeld dig deusden vores nyhedsbrev og hold dig opdateret.

aabent hus

Se eller gense online Åbent Hus for enkeltfag foråret 2023

Se eller gense vores online Åbent Hus for enkeltfag, der foregik både live og med færdige videooptagelser. 

I løbet af udsendelsen kan du høre Liselotte Lagerstedt, vejleder ved ITU Efteruddannelse, fortælle indledningsvis om ITU, ansøgning, finansiering og adgangskrav m.m.

Efterfølgende kan du høre en præsentation af enkeltfaget Digitalisering i det offentlige, der udbydes på masterniveau. Kurset undervises af lektor ved Forskningscenter for Offentlig IT, Christian Østergaard Madsen og Postdoc ved Forskningscenter for Offentlig IT, Søren Skaarup.

Du kan også blive klogere på enkeltfaget Jorden rundt på 4 dage: Digital transformation i et globalt perspektiv, der udbydes på masterniveau. Kurset undervises af lektor og linjeleder for ITU's Master i it-ledelse, Lars Rune Christensen.

Afslutningsvis kan du høre en tidligere enkeltfagsstuderende fortælle om sine erfaringer med at læse kurset Digitalisering i det offentlige og det faglige udbytte, hun tog med sig fra kurset. Efter sin deltagelse på kurset i foråret 2022, kunne hun trække på flere elementer i sit eget arbejde med implementering i Københavns Kommune.

Har du spørgsmål?
Hvis du vil høre nærmere om oplæggene til Åbent Hus-arrangementet eller har spørgsmål til efteruddannelse generelt, er du velkommen til at ringe eller skrive til os.

Alumnearrangementer

IT-Universitetet holder åbne alumnearrangementer for alumner fra Master i it-ledelse. På denne type arrangementer vil typisk indgå et fagligt oplæg af en underviser på Master i it-ledelse, et oplæg med fokus på karriere af en alumne og et oplæg med fokus på masterprojektet af en alumne.

Arrangementerne er gratis, men tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig nyhedsbrevet her og få informationer om næste arrangement.


Seminarer

IT-Universitetet afholder løbende seminarer om relevante emner relateret til efteruddannelser. Seminarerne tager aktuelle temaer op og leverer som regel både et praktisk og strategisk perspektiv.

Seminar: Hvordan skaber det digitale Danmark sammenhæng?
Afholdt den 24. januar. Se optagelse af seminaret 24. januar her.

Seminar: Hvordan skaber man it-innovation, når vejen er ukendt?
Afholdt den 4. maj. Se optagelse af seminaret 4. maj her.

Arrangement: Agil systemudvikling: baggrund, erfaringer og perspektiver
Afholdt den 23. oktober. Se optagelser fra arrangementet her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret om kommende seminarer.Kulturnatten

Hvert år i forbindelse med Kulturnatten i København holder IT-Universitetet åbent for alle, der er interesserede. På Kulturnatten står IT-Universitetets forskere, studerende og medarbejdere klar til at vise dig en fascinerende digital verden. Kulturnatten falder i 2019 på fredag den 11. oktober. Læs mere om Kulturnatten på IT-Universitetet her.