Online Åbent Hus tirsdag d. 1. februar

Velkommen til ITU's Online Åbent Hus for kandidatuddannelser. Her kan du finde program for eventet, høre mere om karrieremuligheder, se film hvor studerende eller alumner fortæller om deres studier og arbejde. Du har mulighed for at chatte spørgsmål ind til de forskellige oplæg, hvor både studerende og uddannelsens linjeleder sidder klar til at svare, eller hvis du har spøgsmål til studievejledningen, kan du også skrive ind under deres Q & A.

Det er også på denne side, du finder linket til live streamen på selve dagen. Det kommer på, når dagen nærmer sig. 

Program

Oplæg og live-session om kandidatuddannelserne

  • 14.00-14.45 Data Science
  • 15.00-15.45 Games           
  • 16.00-16.45 Digital Design & Interaktive Teknologier                     
  • 17.00-17.45 Digital Innovation & Management   
  • 18.00-18.45 Software Design 
  • 19.00-19:45 Computer Science

Hver uddannelse bliver præsenteret med et oplæg af den fagansvarlige for uddannelsen og derefter er der en live-session, hvor du kan stille spørgsmål til den fagansvarlige (Linjeleder) og en studerende fra uddannelsen. Der vil også være en studievejleder til stede. Sessionerne bliver efterfølgende gjort tilgængelig her på siden.  

På uddannelsesoplæggene kan du høre mere om det faglige indhold på uddannelserne, om mulighederne for at specialisere sig, tage på udlandsophold og om de karrieremuligheder, du har med en kandidatuddannelse fra IT-Universitetet.

Du har sikkert en masse spørgsmål, når du deltager i Åbent Hus, og vi håber, vi kan hjælpe dig med at blive afklaret omkring dit studievalg. Der vil være mulighed for at chatte spørgsmål ind til oplæggene om uddannelserne, men hvis du ikke når at få svar eller har du andre spørgsmål, kan du deltage i vores ’Q&A’-sessions. Her vil studievejledere stå klar til at give gode råd i studievalgsprocessen og svare på spørgsmål om adgangskrav og ansøgningsproces. 

'Q&A’-sessions:

  • Kl. 15:30 – 16:00
  • Kl. 17:30 – 18:00

Hvis du har brug for individuel vejledning eller har spørgsmål, vi ikke kan hjælpe dig med på Online Åbent Hus, er du velkommen til at kontakte Studievejledningen.

Studielivs-session

  • 16:30 - 17:15

Der kan også være mange overvejelser omkring studielivet, når man skal vælge uddannelse. Vil du gerne høre mere om det, og har du måske nogle spørgsmål, så deltag i studielivs-sessionen, hvor der sidder studerende klar til at fortælle om studenterorganisationer og studielivet på campus. 

Mød nogle studerende

Kandidatuddannelsen i Digital Innovation & Management har en specialisering i Big Data. I filmen kan du møde Benjamin, som fortæller om at få muligheden for at kaste sig ud i tekniske udfordringer, organisatoriske processer og samfundsmæssige bekymringer forbundet med big data. Vigtigst af alt, så lærer man at anvende de kritiske og teoretiske værktøjer, man har tilegnet sig gennem studiet, i praksis.

Mød Daniel som læser en kandidatuddannelse i Digital Design og Interaktive Teknologier, og hør hvad han har fået ud af at en specialisering i User Experience, og hvad han vil bruge den til.

Specialiseringen i UX Design (User Experience Design) giver de teoretiske rammer, værktøj og teknikker til at designe innovative brugeroplevelser. Viden og værktøjer som er efterspurgte på tværs af brancher og sektorer.

Hør datalog, Nina Stausholm, fortælle om hvordan det er at arbejde som ph.d-studerende, og hvad man kan komme til at lave, hvis man forsker inden for datalogi. Nina har en bachelor i matematik og en kandidat i datalogi og tager nu sin PhD på ITU. Hun synes det er spændende at kunne bruge alt det hun har lært, til at løse nogle problemer i verden omkring os.

Mød nogle alumner fra ITU

Kandidat i Digital Innovation & Management

Mød Johanna som har valgt at blive konsulent hos det verdensomspændende konsulentfirma McKinsey & Company. Hun har læst en kandidat i Digital Innovation & Management, og du kan høre her, hvad hun arbejder med og hvordan hun bruger sin uddannelse fra ITU i sit job som konsulent.

Kandidat i Games

I denne video fortæller Camilla om, hvordan hendes kandidatudddannelse i Games på ITU, førte hende til et job i spilbranchen. Her beskriver hun også hvad en Associate Producer laver og hvad det kræver af kompetencer.

Kandidat i Softwaredesign

Hør Tanja Danner, der arbejder som Director i Public & Healthcare i NNIT, fortælle om hvordan det er at arbejde med it og digitalisering. Tanja har en kandidat i softwareudvikling fra ITU og sidder i dag som leder, hvor hun arbejder med it-projekter, der kan hjælpe til at løse virkelige og samfundsrelevante problemer.

Er du interesseret i at læse på en af IT-Universitetets uddannelser, er du velkommen til at kontakte Studie- og Karrierevejledningen.


Email: studievejledningen@itu.dk