Åbent Hus for bacheloruddannelser

Kom og mærk stemningen til Åbent Hus for IT-Universitetets fire bacheloruddannelser. Du kan høre oplæg om uddannelsernes faglige indhold og møde studerende, der kan fortælle om studielivet, udvekslingsophold, spændende studieprojekter, og hvorfor de valgte at søge ind på IT-Universitetet. Det er også muligt at tale med vores studievejledere, høre oplæg om kvote 2-regler og den motiverede ansøgning, og du kan selvfølgelig få en rundvisning på campus.

Åbent Hus afholdes tirsdag d. 27. februar 2024 fra kl. 15:00 til 19:45 i vores Atrium, auditorierne og Scroll Bar i stueetagen.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på ITU!

Åbent Hus

Program

Oplæg om bacheloruddannelserne

På uddannelsesoplæggene kan du høre om det faglige indhold på uddannelserne, om mulighederne for valgfag, udlandsophold og studielivet på ITU. Oplæggene finder sted i Auditorium 1

15:00-16:00 Data Science (se engelsk version online)
16:15-17:15
Global Business Informatics (på engelsk)
17:30-18:30
Softwareudvikling
18:45-19:45
Digital Design og Interaktive Teknologier

 

Oplæg om studieprojekter

Hvis du vil blive klogere på, hvad man arbejder med på de enkelte uddannelser, kan du høre oplæg om studieprojekter. Her vil studerende præsentere eksempler på projekter, de har lavet i forbindelse med undervisningen eller eksamen. Du har mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Oplæggene finder sted i Auditorium 2

16:30-17:00 Studieprojekter fra Softwareudvikling og Data Science
17:30-18:00 Studieprojekter fra Global Business Informatics og Digital Design og Interaktive Teknologier

Oplæg om kvote 2-regler og workshop om den motiverede ansøgning

Hvis du overvejer at søge ind via kvote 2 eller skal forstå optagelsesreglerne for fx at søge dispensation, kan du deltage i oplæg og workshops om kvote 2. Her introducerer vi dig til de vigtigste regler, giver dig input til, hvordan du kommer godt i gang med den motiverede ansøgning og forklarer, hvad ITU lægger vægt på i din ansøgning. Du vil have mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Oplæggene finder sted i Scroll Bar.

15:30-16:00 Oplæg: Forstå reglerne for kvote 2 og dispensation
16:00-16:30 Workshop: Kickstart din motiverede ansøgning
18:30-19:00
Oplæg: Forstå reglerne for kvote 2 og dispensation
19:00-19:30
Workshop: Kickstart din motiverede ansøgning

 

Der er rundvisning på universitetet hver hele og halve time. Vi starter kl. 15:00 ved Receptionen.

Har du spørgsmål til vores uddannelser inden da, er du meget velkommen til at række ud til Studie- og Karrierevejledningen.

Mød studerende fra bacheloruddannelserne

Vi kan desværre ikke vise dig denne video uden brug af cookies. Du kan acceptere cookies i venstre hjørne af siden.

Er du interesseret i at læse på en af IT-Universitetets uddannelser, og har du spørgsmål til uddannelsens indhold, studieliv eller andet, er du velkommen til at kontakte Studie- og Karrierevejledningen.