På denne side kan du finde informationer om, hvordan du kan samarbejde med IT-Universitetets studerende og forskere.

Der er flere muligheder for at brande din virksomhed overfor de studerende. Du kan også vælge at indgå et konkret samarbejde med en studerende.

Du kan ligeledes samarbejde med forskerne på flere måder. Du kan fx indgå i et partnerskab eller licensere teknologi gennem ITU Business Development. Du kan også indgå et samarbejde gennem Open Entrepreneurship eller gøre noget helt tredje.

Læs mere

Få skræddersyet et kursus

Skræddersyede kurser under ITU Professional Courses udvikles i tæt samarbejde og dialog med virksomheder og tilpasses deres individuelle og specifikke behov for læring og faciliteter (tidspunkter og placering). På den måde understøtter kurserne organisatorisk udvikling samtidig med at den nødvendige viden bliver forankret på individniveau.

Kurserne baserer sig på samme høje akademiske niveau og erhvervsnære praksis som øvrige kurser under ITU Professional Courses og kan være alt fra individuel læring til undervisning af faglige grupper.

For mere informationer om skræddersyede kurser, skriv venligst til itupc@itu.dk


Er din virksomhed rustet til at modstå cyberkriminelle?

Flere undersøgelser viser, at danske virksomheder ikke er tilstrækkeligt beskyttet mod it-kriminalitet. Særligt de små og mellemstore virksomheder (SMV’er) har svært ved at vurdere risikoen for cyberangreb og har ofte ikke de rette kompetencer til at sikre et forsvarligt sikkerhedsniveau. 

T-Universitetets CSSME-kurser er et gratis tilbud dig, som arbejder i en lille eller mellemstor virksomhed. På kurserne får du konkrete metoder og enkle værktøjer til at forebygge, identificere og håndtere cyberkriminalitet - uden at det vælter budgettet.

Læs mere cybersikkerhedskurserneAnsæt en studerende

Mangler du en studerende til din virksomhed eller organisation? ITU's job- og projektbank er den direkte vej til hundredevis af højt kvalificerede studerende indenfor software, design, UX, business og alt derimellem.


Opret nyt job