Hvis du vil se ind i en kreativ verden af muligheder med IT, så følg Tænk i Tech på YouTube og Instagram. Bag kanalen står seks studerende fra IT-Universitetet, der med kameraet i hånden deler viden om teknologi og inspiration til, hvordan de bruger det.

Design, programmering, business og studieliv. Det er en del af hverdagen som studerende på IT-Universitetet, og omdrejningspunktet på YouTube-kanalen Tænk i Tech.
Hver uge uploader en af kanalens seks content creators en video om et emne, de som ITU’ere interesserer sig for.

Følg Katrine, Oliver, Line, Mathias, Viktor og Peter fra Tænk i Tech på YouTube og Instagram for viden og inspiration om tech og studieliv.

Med kanalen vil de seks inspirere dig, der er nysgerrig på IT og teknologi. Som studerende på Softwareudvikling, Global Business Informatics og Digitalt Design og Interaktive teknologier har de seks content creators seks forskellige tilgange til IT, som de i vlogs, reportager og tutorials introducerer dig for.

Tænk i Tech er finansieret af Novo Nordisk Fonden og drevet af IT-Universitetet. Formålet er at vise, at med viden og kompetencer indenfor IT får man en række værktøjer, man kan bruge til at skabe løsninger i mange forskellige sammenhænge afhængig af, hvilke interesse man har.

Youtubere


 
 
 
 

 
 
 
 

 
 
 
 

 
 
 
 

 
 
 
 

 
 
 
 

Instagrammere


 
 
 
 

 
 
 
 

Offline