Mød vores undervisere

Undervisere på ITU Professional Courses

Billede af Jimmy Kevin Pedersen
 

Jimmy Kevin Pedersen har siden 2006 været ekstern lektor på IT-Universitetet. Til daglig arbejder han som ledelsesrådgiver inden for forretningsudvikling, effektivisering og digitalisering hos konsulentvirksomheden 1stroke, hvor han også er partner.

Han har over 20 års erhvervserfaring med ledelse og rådgivning inden for en række områder som blandt andet forretningsudvikling, strategiprocesser og effektivisering ved brug af blandt andet lean-metoden i produktionen, service og administration, samt innovation og service operation management.

Jimmy underviser i kurset Digitalt lederskab.


Gå til Digitalt lederskab her
Billede af underviser Claus
 

Klaus Nielsen er uddannet fra IT-Universitetet i København, Cambridge og han er indehaver af to MBA-uddannelser (HRM and Technology). Som freelancekonsulent har Klaus arbejdet med projektledelse og programstyring i mange år. Han har skrevet ‘I Am Agile’, ‘Mastering the Business Case’, ‘McGraw-Hill Education ACP Agile Certified Practitioner Exam’ og ‘Achieve PMI-PBA® Exam Success’, såvel som adskillige artikler, som er blevet udgivet på verdensplan.

Klaus er grundlægger af Global Business Development (gbd.dk), PMI Registered Education Provider (R.E.P) og de seneste knap seks år har Klaus Nielsen undervist i projektledelse og programstyring som ekstern lektor på IT-Universitetet. Du kan læse mere om Klaus' udgivelser her.

Klaus underviser i kurset Grundlæggende kursus i agil porteføljestyring.


Gå til Grundlæggende kursus i agil porteføljestyring her
Claus Brabrand
 

Claus Brabrand er lektor (Associate Professor) ved IT Universitetet i København samt leder af forskningscentret Center for Computing Education Research (CCER) og har en Ph.D. (fra Aarhus Universitet, 2003) i design, analyse, implementering af programmeringssprog til internettet.

Claus har over 15 års erfaring med undervisning i programmering på forskellige universiteter i Danmark med et specielt fokus på undervisning af studerende der ikke nødvendigvis kan programmere i forvejen. Senest har Claus organiseret og undervist på nye specielle forløb målrettet gymnasiepiger uden programmeringserfaring; de såkaldte IT-Camps, der har været en del omtalt i medierne. Claus modtog Undervisningsprisen 2020 som en af landets dygtigste undervisere. Du kan læse mere om Claus' udgivelser her

Claus underviser i kurset Introduktion til programmering/kodning og IT-tankegang.

Gå til Introduktion til programmering/kodning og it-tankegang her
Underviser på kurset
 

Jens Gwen Stein er uddannet kandidat i litteraturvidenskab på Københavns Universitet og begyndte her at interessere sig for at bruge computere til at analysere tekst.

Siden har han arbejdet med data, og de seneste år som data scientist hos DBC (Dansk BiblioteksCenter), hvor han blandt andet er med til lave anbefalinger, søgning og autogenerering af bibliografisk data.

Jens underviser i kurset Data Intelligence.

Gå til Data Intelligence her
Djordje Grbic_2000_1000
 

Djordje Grbic er adjunkt ved Creative AI Lab på It-Universitetet i København og kandidat i datalogi fra University of Zagreb. Som led i sit kandidatspeciale optimerede Djordje bl.a. universitetets eksamensplanlægning ved at udvikle kunstig intelligens-applikationer.

Efter endt kandidatuddannelse flyttede Djordje Grbic til Schweiz for at skrive en Ph.D. i kunstig intelligens og evolutionsbiologi. Han er på nuværende tidspunkt - og i forbindelse med et internationalt DARPA-projekt om sikkerhed og selvkørende biler - postdoc ved IT-Universitetet i København. På IT-Universitetet har han afviklet to kursusforløb som underviser – ”Modern AI” og ”Applied AI Summer Course” – på kandidatlinjen i Spil. Læs mere om Djorjde's udgivelser her.

Djorde underviser i kurset Introduktion til kunstig intelligens.

Gå til Introduktion til kunstig intelligens her
EBC_2000_10000
 

Elisabeth Broe Christensen har undervist i marketing og kundeforståelse siden 1999, bl.a. for Henley Executive MBA, og har lang praktisk erfaring med at inddrage medarbejdere fra andre funktioner og på alle niveauer i kundeindsatsen. Bl.a. fra jobs som marketingchef hos Cat@log International og Head of Global Business Learning hos Novozymes.

Elisabeth er oprindeligt IT-uddannet på DTU og DIKU, arbejder med definition og praktisk gennemførelse af forretningsstrategier og forandringer og er certificeret i Change Management (ADKAR/PROSCII ©, 2016). Elisabeth har undervist på ITU i Innovation og entrepreneurship samt Forretningsprocesser og organisation siden 2010.

Elisabeth underviser i Digitalisering i praksis: forretning, forandring og menneskers adfærd og det nye kursus Kundeorienteret digitalisering: fra strategi til handling.

Gå til Kundeorienteret digitalisering: fra strategi til handling her

Tilmeld ITU Professional Courses nyhedsbrev

Tilmeld dig ITU Professional Courses nyhedsbrev og få tilsendt relevante nyheder om aktuelle kurser, faglige events og tilbud relateret til ITU professional Courses fremover.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på afmeldingslinket nederst på de tilsendte nyhedsbreve.

Ønsker du at tilmelde dig ITU’s almene nyhedsbrev og modtage nyheder fra hele universitetet, kan du tilmelde dig her

*ITU indsamler og behandler alene de oplysninger, du selv giver ifm. tilmelding til nyhedsbrevet. Du kan læse ITU's privatlivspolitik her og kontakte vores databeskyttelsesrådgiver (DPO) via dpo@itu.dk, hvis du har nogen spørgsmål til vores registrering og behandling af dine personoplysninger. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til ITU’s håndtering af dine personoplysninger ved at henvende dig her.